Tryk på “SELVBETJENING” herunder. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Herefter kommer yderligre en boks “Send verificationskode” som du skal klikke på. Herfter modtages en kode på mail, som indtastes (denne kode er en engangskode, hvorfor proceduren gentages hver gang, men skal logge ind”.

Brugeroprettelse

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende en pinkode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra os.

Når du vil bruge systemet til dine børn, er det MEGET vigtigt, at du bruger barnets eget cpr-nummer; hvis du sender korrespondancen i dit eget navn kan oplysningerne gå tabt.

Ligeledes er det MEGET vigtig at du ringer i stedet, hvis det er andet end en almindelig kort konsultation du ønsker at bestille tid til.

Og HUSK: ingen blodprøvetid efter kl. 14.

BEMÆRK AT MYNDIGHEDERNE IKKE TILLADER, AT MAN ELEKTRONISK BESTILLER AFHÆNGIGHEDSSKABENDE LÆGEMIDLER (MORFIN OG BEROLIGENDE MEDICIN SAMT SOVEMEDICIN). DETTE KRÆVER PERSONLIG KONSULTATION HOS EN LÆGE.

 

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegne.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)