Aeromedical examinations:

All sorts of medical certificates can be renewed her.

For Cl. 2, LAPL and CA also initial examination.

 

Bente har siden 1991 været autoriseret af Trafikstyrelsen til flyvemedicinske undersøgelser af både Class 1 og Class 2, klinikken besidder det fulde udstyr hertil.

Class 1 certifikater af alle slags: Alle fornyelser udføres inkl. evt. audiogram og medical certificate udstedes på stedet.

Class 2, LAPL og CA certifikater: Førstegangsudstedelser til alle slags udføres og den første medical certificate udstedes på stedet.
Alle slags fornyelser udføres og medical certificate udstedes på stedet.

Tidsbestilling er bedst pr. telefon (kl. 9-12 eller 13-15 på tlf. 75331318), idet vi søger at fordele flyvertiderne efter jeres udløbsdato og sætter tid af til de ekstra undersøgelser der skal laves.

Evt. kan selvbetjening på hjemmesiden bruges, men husk udtrykkeligt at skrive at det drejer sig om flyvemedicinsk undersøgelse. Men hvis du ønsker at få din flyveus. lavet efter kl. 15 skal du ringe til os!
Ring i god tid før udløbsdatoen, undersøgelsen kan laves op til 45 dage før uden at påvirke næste udløbsdato.

Husk at medbringe certifikat med medical certificate, briller og papirer vedrørende evt. sygdom siden sidst.

Rådgivning vedr. helbredsforhold af flyvemedicinsk betydning og evt. deponering af medical certificate fås ved at ringe til Bente på tlf. 75331318 kl. 8-9 eller ved at sende en besked via selvbetjening, se forsiden af denne hjemmeside.

 

Inden du kommer til fornyelse kan du med fordel downloade helbredsarket og udfylde det hjemmefra:

http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk/civilluftfart/Dokumenter/Blanketter%20og%20formularer/Flyvemedicin/Application%20for%20medical%20certificateFINAL.pdf

 

Attesten printes ud og medbringes.

På dette link kan man læse et international brochure med relation til den flyvemedicinske undersøgelse: https://www.eurocockpit.be/sites/default/files/leaflet-ame-final-web.pdf

NB: Der gives rabat til pilotelever.